Home » Partners » Sponsoren

De kr8 van sport
De kr8 van sport
Wij zijn een stichting in Leusden met als doel kinderen gezonder, fitter en gelukkiger te maken door middel van sport. Zo veel mogelijk, zo afwisselend mogelijk, op een zo hoog mogelijk niveau en zonder drempels. Een van de activiteiten die de Stichting De kr8 van sport vanaf de eerste editie financieel en organisatorisch ondersteunt is de KidsRun Leusden.

WE-link
Sinds 2012 ondersteunt WE-link de KidsRun & Dorpsloop zowel financieel als organisatorisch. Binnen The WE-link hebben wij veel ervaring opgebouwd met het organiseren van grote en kleine loopevenementen. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn Bridge to Bridge Arnhem, Rokjesdagloop en de Henschotermeer Games. In het verleden ook eenmalige evenementen als de Westrandweg Run op de snelweg A5 bij Amsterdam, N201 Run en de Marathon Amersfoort 2009. Naast de organisatie van deze loopevenementen verzorgt WE-link ook trainingen, waaronder elk jaar de begeleiding van lopers die voor CliniClowns meedoen aan de New York Marathon.


Dat is een goed idee!
Heeft u ook een goed idee dat de saamhorigheid in Leusden vergroot, waardoor Leusdenaren elkaar beter leren kennen òf een idee waarmee mantelzorgers worden ondersteund? Denk dan eens aan het Fonds Samenlevingsinitiatieven. Kijk op onze website voor een aantal voorbeelden van ideeën die zijn gerealiseerd met een bijdrage uit het fonds.

Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden is gestart in april 2009. Begonnen als project voor Pon-automobielhandel om ruim 40 beginnende lopers voor te bereiden op een te lopen afstand bij de marathon van Amersfoort. De groep is daarna blijven lopen: in de zomertijd vanaf Leusden-Zuid door den Treek , en in de winterperiode in Leusden zelf. Ook zijn er nieuwe startersgroepen geweest.
Paul Verkleij en JanWillem Nieboer zijn de drijvende krachten achter Loopgroep Leusden. Beide zijn ervaren en enthousiaste trainers en lopen zelf ook nog fanatiek.
Paul Verkleij van Loopgroep Leusden is vanaf de editie 2015 actief binnen de organisatie van de KidsRun & Loopgroep Leusden.


Verhoeve Advies
Verhoeve Advies is een vooruitstrevend full service administratiekantoor dat zich onderscheidt door een persoonlijke en professionele cultuur, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening hoog is. Duidelijke afspraken tussen ons kantoor en de cliënt dienen als basis voor een goede samenwerking. Het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie dient hierbij als uitgangspunt.


Kiwanis Leusden
Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). Runnersworld Amersfoort
Voor zowel de beginnende als de gevorderde loper is Runnersworld Amersfoort dé winkel waar je terecht kunt voor individueel advies en de beste producten. Deze Running Speciaalzaak heeft een zeer uitgebreide keuze uit topmerken in hardloopschoenen, kleding en accessoires. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren hardlopers, met een ‘drive’ om een uitstekende service te verlenen. Je kan bij hen terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen.

Gemeente Leusden
Gemeente Leusden
Sinds de eerste editie in 2012 gaat de KidsRun & Dorpsloop dwars door het Gemeentehuis van Leusden. Deze passage van het gemeentehuis biedt veel spektakel vlak voor de finish en maakt deze loop uniek in Nederland.
Wij zij de gemeente Leusden dankbaar voor de jaarlijkse medewerking en alle extra hulp op de dag van het evenement.

Eat&Meet
Jeroens Paviljoen
Jeroens Paviljoen zal zich binnenkort vestigen op ‘t Erf waar vroeger Eat & Meet zat.


Van Schoonhoven Infra
Van Schoonhoven Infra is een aannemersbedrijf op het gebied van de GWW-sector.
Onze projecten gaan van eenvoudige onderhoudswerken tot grote reconstructies en van grondverzet tot saneringen.
Wij zijn met name actief in Midden-Nederland vanuit vestigingen in Leusden (hoofdkantoor) en Veenendaal.
Wij hebben een open bedrijfscultuur waarin we praktijk kunnen vertalen in theorie en andersom.
Hierdoor behalen we in nauwe samenwerking met de klant een grote meerwaarde op zowel voorbereiding, uitvoering en kwaliteit van het werk.
Onze medewerkers zijn ervaren, weten waar ze het over hebben en stellen zich proactief op. Hierdoor is Van Schoonhoven Infra in staat vakkundig, zorgvuldig en snel te handelen.

Van Schoonhoven Infra levert al jaren de toiletten en het hekwerk benodigd voor een vlekkeloze KidsRun & Dorpsloop Leusden.AV AT LAST
Heeft u een nieuw presentatiesysteem nodig? Hiervoor bent u bij AV AT LAST aan het juiste adres.
Met meer dan 15 jaar ervaring op de audiovisuele markt weten we precies wat er mogelijk is. Of het nu gaat om een presentatieruimte, reclame led scherm of touchscreen wij hebben de kennis om u verder te helpen.


Jumbo Wahle
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.”

Jumbo Wahle in winkelcentrum Hamershof verzorgt al jaren de waterijsjes bij de finish voor alle kinderen die keihard hun best hebben gedaan tijdens de 1,4km KidsRun.AFAS Software
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Roelofs
Roelofs is een modern familiebedrijf met een 57-jarige staat van dienst in de Nederlandse infrastructuur. In ons werkgebied richten we ons op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

In Leusden is Roelofs druk doende met de herinrichting en verbeteren van het openbare gebied in het centrum van Leusden, de Hamershof. Groot onderdeel hiervan is het leveren en aanbrengen van natuurstenen verharding. Daarnaast ook lijngoten, zitelementen, waterelementen en groen. NEH, uw ICT van morgen
NEH, uw ICT in-huis, in de Cloud, in beheer of als dienst: NEH biedt u de beste oplossingen voor uw ICT-omgeving. Met het unieke dienstenportfolio van NEH wordt u volledig naar wens ontzorgd. Zo biedt NEH oplossingen voor onder meer uw Kantoorautomatisering, Back-up, Proactief Beheer, Mobile Device Management, Storage, Hosted Voice en Office 365.

Naast ontzorging middels technische oplossingen wordt u bij NEH ook ontzorgd door mensgerichtheid: niet de ICT centraal, maar de medewerker en hoe deze wil werken! Eén van onze klanten zei hier het volgende over: “De techniek is bij NEH gewoon goed geregeld, maar jullie aandacht voor de mens is heel bijzonder.”

Onderscheidend is de NEH Servicedesk, die met haar kennis en klantgerichtheid elk jaar een 8+ scoort in een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Alle NEH’ers scheppen er plezier in om u te ontzorgen bij uw ICT-vraagstukken, zijn klantgericht, pragmatisch, ervaren, flexibel, en daadkrachtig. Deze inzet biedt u een stabiele ICT-partner met wie u naar de toekomst kunt kijken. Dit wordt onderstreept door bewezen succes.SKA, gezonde kinderopvang
Jong geleerd is oud gedaan, en dat geldt zeker voor een gezonde leefstijl. Gezond, lekker eten en voldoende bewegen zijn een natuurlijk onderdeel van alles wat er gebeurt bij Ska Kinderopvang.

Gezonde voeding
Water, een gezonde dorstlesser!
Wij geven de kinderen geen diksap en aanmaaklimonade. Deze drankjes bevatten erg veel suiker en dus calorieën. Dat kan leiden tot overgewicht en tandbederf. We bieden kraanwater aan dat we vaak een smaakje geven met bijvoorbeeld schijfjes verse appel of komkommer. We bieden de kinderen daarnaast lauwe, lichte thee zonder suiker aan.

Vers fruit en rauwe groente
Als tussendoortje geven we vooral fruit en rauwe groente. We betrekken kinderen door ze te laten helpen bij het klaarmaken ervan. Bij veel van onze kindcentra hebben we een moestuin, waar de kinderen zelf groente en fruit verbouwen.

De oudere bso-kinderen besluiten vaak spontaan om te gaan bakken en kokkerellen en weten al goed wat gezonde keuzes zijn!

 

 Uw-logo-hier1

Uw bedrijfsnaam hier?
Naast uw logo kan hier de tekst van uw organisatie komen te staan! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op met Patrick de Bourgraaf via 06-10327362 of info@kidsrunleusden.nl voor meer informatie.