Home » Partners » Sponsoren

De kr8 van sport
De kr8 van sport
Wij zijn een stichting in Leusden met als doel kinderen gezonder, fitter en gelukkiger te maken door middel van sport. Zo veel mogelijk, zo afwisselend mogelijk, op een zo hoog mogelijk niveau en zonder drempels. Een van de activiteiten die de Stichting De kr8 van sport vanaf de eerste editie financieel en organisatorisch ondersteunt is de KidsRun Leusden.

WE-link
Sinds 2012 ondersteunt WE-link de KidsRun & Dorpsloop zowel financieel als organisatorisch. Binnen The WE-link hebben wij veel ervaring opgebouwd met het organiseren van grote en kleine loopevenementen. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn Bridge to Bridge Arnhem, Rokjesdagloop en de Henschotermeer Games. In het verleden ook eenmalige evenementen als de Westrandweg Run op de snelweg A5 bij Amsterdam, N201 Run en de Marathon Amersfoort 2009. Naast de organisatie van deze loopevenementen verzorgt WE-link ook trainingen, waaronder elk jaar de begeleiding van lopers die voor CliniClowns meedoen aan de New York Marathon.


Dat is een goed idee!
Heeft u ook een goed idee dat de saamhorigheid in Leusden vergroot, waardoor Leusdenaren elkaar beter leren kennen òf een idee waarmee mantelzorgers worden ondersteund? Denk dan eens aan het Fonds Samenlevingsinitiatieven. Kijk op onze website voor een aantal voorbeelden van ideeën die zijn gerealiseerd met een bijdrage uit het fonds.

Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden is gestart in april 2009. Begonnen als project voor Pon-automobielhandel om ruim 40 beginnende lopers voor te bereiden op een te lopen afstand bij de marathon van Amersfoort. De groep is daarna blijven lopen: in de zomertijd vanaf Leusden-Zuid door den Treek , en in de winterperiode in Leusden zelf. Ook zijn er nieuwe startersgroepen geweest.
Paul Verkleij en JanWillem Nieboer zijn de drijvende krachten achter Loopgroep Leusden. Beide zijn ervaren en enthousiaste trainers en lopen zelf ook nog fanatiek.
Paul Verkleij van Loopgroep Leusden is vanaf de editie 2015 actief binnen de organisatie van de KidsRun & Loopgroep Leusden.


PoortEijk
Kwaliteit, persoonlijk en flexibel daaraan herken je PoortEijk

De administratie is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Of het een groot of klein bedrijf betreft met personeel of een zelfstandige zonder personeel; een overzicht van de financiën draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. In die zin onderneemt PoortEijk met u mee. Want onze deskundige specialisten voorzien u graag van financieel en fiscaal advies, wij zijn graag u sparingspartner.  

 U bepaalt zelf op welk vlak u ondersteuning nodig heeft. U kunt alleen uw salarisadministratie uitbesteden, maar ook uw volledige financiële en fiscale administratie. En alles daar tussenin.

Ons doel is om met u een langdurige vertrouwensrelatie aan te gaan. Voordat we onze samenwerking beginnen maken we duidelijke afspraken over wat we van elkaar verwachten. Wat u van ons kunt verwachten? Wij zijn transparant, flexibel én proactief.Kiwanis Leusden
Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). Het Team van Retail Solutions
Bij Retail Solutions helpen wij je met onze slimme software bij optimale personeelsplanning, tijdsregistratie en medewerkerscommunicatie, zodat zodat jij meer rendement haalt uit je winkel en bespaart op personeelskosten. Simpel.

We weten dat je als retailer je tijd liever aan je winkel, personeel en klanten besteedt dan aan spreadsheets. We hebben dan ook onze retailervaring en kennis gebundeld in software voor personeelsmanagement. Met onze workforce management software plan je simpeler en krijg je direct inzicht en overzicht in  personeelsbezitting en -kosten. Zo wordt je werk leuker én haal je meer rendement uit je winkel.


Gemeente Leusden
Gemeente Leusden
Sinds de eerste editie in 2012 gaat de KidsRun & Dorpsloop dwars door het Gemeentehuis van Leusden. Deze passage van het gemeentehuis biedt veel spektakel vlak voor de finish en maakt deze loop uniek in Nederland.
Wij zij de gemeente Leusden dankbaar voor de jaarlijkse medewerking en alle extra hulp op de dag van het evenement.

Eat&Meet
Jeroens Paviljoen
Jeroens Paviljoen zal zich binnenkort vestigen op ’t Erf waar vroeger Eat & Meet zat.


Van Schoonhoven Infra
Van Schoonhoven Infra is een aannemersbedrijf op het gebied van de GWW-sector.
Onze projecten gaan van eenvoudige onderhoudswerken tot grote reconstructies en van grondverzet tot saneringen.
Wij zijn met name actief in Midden-Nederland vanuit vestigingen in Leusden (hoofdkantoor) en Veenendaal.
Wij hebben een open bedrijfscultuur waarin we praktijk kunnen vertalen in theorie en andersom.
Hierdoor behalen we in nauwe samenwerking met de klant een grote meerwaarde op zowel voorbereiding, uitvoering en kwaliteit van het werk.
Onze medewerkers zijn ervaren, weten waar ze het over hebben en stellen zich proactief op. Hierdoor is Van Schoonhoven Infra in staat vakkundig, zorgvuldig en snel te handelen.

Van Schoonhoven Infra levert al jaren de toiletten en het hekwerk benodigd voor een vlekkeloze KidsRun & Dorpsloop Leusden.Jumbo Wahle
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.”

Jumbo Wahle in winkelcentrum Hamershof verzorgt al jaren de waterijsjes bij de finish voor alle kinderen die keihard hun best hebben gedaan tijdens de 1,4km KidsRun.AFAS Software
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. SKA, gezonde kinderopvang
Jong geleerd is oud gedaan, en dat geldt zeker voor een gezonde leefstijl. Gezond, lekker eten en voldoende bewegen zijn een natuurlijk onderdeel van alles wat er gebeurt bij Ska Kinderopvang.

Gezonde voeding
Water, een gezonde dorstlesser!
Wij geven de kinderen geen diksap en aanmaaklimonade. Deze drankjes bevatten erg veel suiker en dus calorieën. Dat kan leiden tot overgewicht en tandbederf. We bieden kraanwater aan dat we vaak een smaakje geven met bijvoorbeeld schijfjes verse appel of komkommer. We bieden de kinderen daarnaast lauwe, lichte thee zonder suiker aan.

Vers fruit en rauwe groente
Als tussendoortje geven we vooral fruit en rauwe groente. We betrekken kinderen door ze te laten helpen bij het klaarmaken ervan. Bij veel van onze kindcentra hebben we een moestuin, waar de kinderen zelf groente en fruit verbouwen.

De oudere bso-kinderen besluiten vaak spontaan om te gaan bakken en kokkerellen en weten al goed wat gezonde keuzes zijn!Uw-logo-hier1

Uw bedrijfsnaam hier?
Naast uw logo kan hier de tekst van uw organisatie komen te staan! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op met Patrick de Bourgraaf via 06-10327362 of info@kidsrunleusden.nl voor meer informatie.