Home » KidsRun & Dorpsloop Leusden gaat door op woensdag 26 juni 2019

KidsRun & Dorpsloop Leusden gaat door op woensdag 26 juni 2019

De voorspellingen zijn dusdanig gewijzigd dat we na overleg met de gemeente op dit moment met de huidige informatie hebben besloten om woensdag de KidsRun & Dorpsloop Leusden door te laten gaan. Rond 18:00 uur bij de start van de eerste groep zal het 25 graden zijn, om 19:00 uur rond de 24 graden en om 20:00uur bij de start van de 5km Dorpsloop 22 graden.

We nemen extra maatregelen zoals een extra waterpost halverwege het rondje van de KidsRun, extra water bij de finish en meer inzet van EHBO.

Alle ouders hebben vanzelfsprekend het recht om te besluiten om hun kind(eren) niet te laten starten als zij dat niet verantwoord vinden. Dat is ieders recht en eigen verantwoordelijkheid.

Wij geven nog deze tips mee:
* Drink voldoende vocht (bij voorkeur water) gedurende dag. Geen ijsblokjes in verband met mogelijke maag- en darmklachten en stressreacties.
* Smeer de onbedekte huid goed in. Draag in de volle zon een zonnehoed of zonneklep. Ook tijdens het lopen kan een petje of zonneklep opgezet worden.
* Probeer het laatste uur voor de start zo veel mogelijk in de schaduw te verblijven
* Loop verstandig en pas het tempo iets aan. Zeker in het begin bij de start. Start iets rustiger dan je normaal zou doen.