Home » Inschrijven » Inschrijven KidsRunInschrijving KidsRun is gesloten per 11 juni 2019. Maar niet getreurd! Lees hieronder verder

De inschrijving voor de KidsRun was geopend per 30 januari 2019. Ouders konden hun kind(eren) gratis inschrijven via deze website. Per 11 juni is de inschrijving gesloten en zijn alle startnummers naar de drukker gestuurd om de startnummers af te drukken met de voornaam erop. Dan kan iedereen je kind(eren) aanmoedigen.

TE LAAT MET INSCHRIJVEN? NIET GETREURD! Op de dag zelf kun je je kind(eren) nog na-inschrijven bij Jeroen’s Paviljoen (het voormalige Eat & Meet) vanaf 17.15uur. Daar hebben we extra startnummers liggen zonder voornaam erop. Kom wel op tijd, ongeveer 30 minuten voor de start van de groep waarin je kind(eren) toe behoren.

Puntentelling

De kinderen strijden voor de eer van hun school. De sportiefste school krijgt de grote wisselbeker die in 2012 en 2013 gewonnen werd door basisschool De Brink en in 2015 en 2016 door ‘t Palet. In 2017 was Het Kompas voor het eerst de snelste school na een spannende strijd. En in 2018 was het nog spannender, ‘t Ronde, ‘t Palet en de Holm hadden evenveel punten gehaald. Uiteindelijk gaf de participatiegraad de doorslag. 39% van alle kinderen van ‘t Ronde deden mee aan de KidsRun Leusden. Bij ‘t Palet en de Holm lag dat percentage rond de 18.

De puntentelling is als volgt. 

  • Per startgroep krijgt de nummer een drie punten, de nummer twee twee punten en de nummer drie een punt;
  • Per school worden de punten van alle startgroepen opgeteld, de school met de meeste punten wint de wisselbeker.

Een voorbeeld te verduidelijking:

  • Erik van Het Kompas wint bij de jongens groep 3 en het Kompas krijgt dus drie punten;
  • Sam van De Brink wordt tweede en daarmee krijgt De Brink twee punten;
  • Samuel van Loysder Hoek wordt derde in deze startgroep en daarmee krijgt Loysder Hoek een punt;

En zo worden de punten voor alle startgroepen bepaald en bij elkaar opgeteld.

Mochten er een of meerdere scholen een gelijk aantal punten behalen, dan geeft de participatiegraad de doorslag. Het aantal deelnemende kinderen per school gedeeld door het aantal leerlingen van diezelfde school (x100 om het percentage te krijgen).