Home » Partners » Sponsoren

De kr8 van sport
De kr8 van sport
Wij zijn een stichting in Leusden met als doel kinderen gezonder, fitter en gelukkiger te maken door middel van sport. Zo veel mogelijk, zo afwisselend mogelijk, op een zo hoog mogelijk niveau en zonder drempels. Een van de activiteiten die de Stichting De kr8 van sport vanaf de eerste editie financieel en organisatorisch ondersteunt is de KidsRun Leusden.


WE-link
Sinds 2012 ondersteunt WE-link de KidsRun & Dorpsloop zowel financieel als organisatorisch. Binnen The WE-link hebben wij veel ervaring opgebouwd met het organiseren van grote en kleine loopevenementen. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn Bridge to Bridge Arnhem, Rokjesdagloop en de Henschotermeer Games. In het verleden ook eenmalige evenementen als de Westrandweg Run op de snelweg A5 bij Amsterdam, N201 Run en de Marathon Amersfoort 2009. Naast de organisatie van deze loopevenementen verzorgt WE-link ook trainingen, waaronder elk jaar de begeleiding van lopers die voor CliniClowns meedoen aan de New York Marathon.

Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden is gestart in april 2009. Begonnen als project voor Pon-automobielhandel om ruim 40 beginnende lopers voor te bereiden op een te lopen afstand bij de marathon van Amersfoort. De groep is daarna blijven lopen: in de zomertijd vanaf Leusden-Zuid door den Treek , en in de winterperiode in Leusden zelf. Ook zijn er nieuwe startersgroepen geweest.
Paul Verkleij en JanWillem Nieboer zijn de drijvende krachten achter Loopgroep Leusden. Beide zijn ervaren en enthousiaste trainers en lopen zelf ook nog fanatiek.
Paul Verkleij van Loopgroep Leusden is vanaf de editie 2015 actief binnen de organisatie van de KidsRun & Loopgroep Leusden.


Verhoeve Advies
Verhoeve Advies is een vooruitstrevend full service administratiekantoor dat zich onderscheidt door een persoonlijke en professionele cultuur, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening hoog is. Duidelijke afspraken tussen ons kantoor en de cliënt dienen als basis voor een goede samenwerking. Het opbouwen van een langdurige vertrouwensrelatie dient hierbij als uitgangspunt.


Kiwanis Leusden
Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). Runnersworld Amersfoort
Voor zowel de beginnende als de gevorderde loper is Runnersworld Amersfoort dé winkel waar je terecht kunt voor individueel advies en de beste producten. Deze Running Speciaalzaak heeft een zeer uitgebreide keuze uit topmerken in hardloopschoenen, kleding en accessoires. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren hardlopers, met een ‘drive’ om een uitstekende service te verlenen. Je kan bij hen terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen.

Gemeente Leusden
Gemeente Leusden
Sinds de eerste editie in 2012 gaat de KidsRun & Dorpsloop dwars door het Gemeentehuis van Leusden. Deze passage van het gemeentehuis biedt veel spektakel vlak voor de finish en maakt deze loop uniek in Nederland.
Wij zij de gemeente Leusden dankbaar voor de jaarlijkse medewerking en alle extra hulp op de dag van het evenement.

Ironmanager"
Ironmanager – Jan Stehouwer
Ironmanager begeleidt mensen die weten dat er meer in het leven is dan al die dingen waar je je dag mee vult, maar ook weten hoe moeilijk het is dat lijf onder de blouse sterk en fit te houden!

Je wilt wel meer aan sport doen en doelen bereiken, maar werk of gezin maken dat onmogelijk….DENK JE!
Adem diep in en voel de energie je lijf instromen:
Ironmanager is jouw oplossing! Go for Iron, start today!
Ironmanager combineert zelf het management met zijn rol als vader in een gezin met twee kinderen. Ironmanager heeft meer dan 10 jaar ervaring als trainer en als Ironman met het combineren van trainen en werken. Ironmanager heeft vele atleten succesvol begeleid om hun doelsteling te verwezelijken; van het uitlopen van een 5km tot kwalificatie voor Ironman Hawaii.


 

Eat&Meet
Brasserie Eat & Meet
Eat & Meet, een brasserie, lunchroom in het hardje van Leusden, op het winkelcentrum “ de Hamershof ”. Al sinds de eerste editie van de KidsRun & Dorpsloop Leusden is Eat & Meet de locatie waar de deelnemers de startnummers kunnen ophalen. Als organisatie zijn wij content met een partner als Eat & Meet.

De keuken brigade werkt graag met smakelijke en kwalitatief hoogstaande ambachtelijke, biologische streekprodukten dit vertaald zich in een uitgebreide menu kaart. eat en meet een ontmoetingsplaats met een huiselijke interieur waar een ieder zich gelijk thuis voelt. Waar u vanaf s’ morgens terrecht kunt voor koffie met gebak van Joey Mercuur pâtisserie, met de lunch heelijke broodjes, salades, warme en koude lunch gerechten rond borrel tijd kunt u genieten van ons uitgebreide borrelkaart met diverse bieren en wijnen met smakelijke koude en warme hapjes die u door onze catering service ook bij u op de zaak of thuis kan laten bezorgen wilt u liever een locatie voor u zelf < besloten partyen> dan kunt u bij ons zeker terrecht op mooie dagen kunt u dan ook heerlijk op ons terras genieten van een lunch, high tea, diner, borrel, verjaardag of feest avond. Er zijn vollop mogelijkheden tevens is een ruim aanbod aan gratis parkeergelegenheid < minder valide op 25 meter afsland.


Uw-logo-hier1
Uw bedrijfsnaam hier?
Naast uw logo kan hier de tekst van uw organisatie komen te staan! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op met Gert Broekhuizen via 06-51907858 of info@kidsrunleusden.nl voor meer informatie.