Home » Partners » Organisatie

De organisatie is in handen van vier sportievelingen die van links naar rechts op de onderstaande foto staan: Mark van Hoorn, Christl Foekema, Gert Broekhuizen en Paul Verkleij.

Foto Organisatie

Christl is in de organisatie verantwoordelijk voor de PR & Communicatie. Christl is een actief lid van AV Triathlon en regelmatig te bewonderen als deelneemster van regionale loopevenementen.

Gert Broekhuizen behoeft geen introductie in Leusden. Vele Leusdenaren kennen Gert als betrokken leraar en directeur van basisschool De Brink. Inmiddels is Gert clusterdirecteur binnen Voila Leusden. Naast alle activiteiten in het onderwijs, is Gert oprichter van de Kr8vanSport. Deze stichting uit Leusden heeft als doel kinderen gezonder, fitter en gelukkiger te maken door middel van sport. Gert heeft vanuit ‘De kr8 van Sport’ samen met Jaap Vallentgoed het initiatief genomen voor de organisatie van de eerste KidsRun in 2012.

Paul Verkleij is voormalig topatleet in duathlon (combinatie van hardlopen-fietsen-hardlopen) en tegenwoordig wint hij met grote regelmaat regionale hardloopwedstrijden. Paul is inmiddels ook actief als trainer van de nieuwe Loopgroep Leusden. In het dagelijks leven is Paul onder meer docent aan het MBO Utrecht.

Mark van Hoorn is samen met Gert en Jaap Vallentgoed vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de organisatie van de KidsRun / Dorpsloop Leusden.
Mark is actief als ondernemer in de sport, met name de loopsport. Enerzijds als organisator van verschillende grote en kleine hardloopevenementen, anderzijds als looptrainer. Mark is eigenaars van WE-link