Home » Inschrijven » Inschrijven KidsRunInschrijving KidsRun via deze website is GESLOTEN

De inschrijving verloopt in 2018 voor het eerst NIET meer via de basisscholen. De ouders dienden hun kinderen zelf in te schrijven VOOR 1 MEI 2018  via deze website. De organisatie heeft de inschrijving in verband met meivakantie verlengd t/m woensdag 16 mei.

De organisatie heeft extra startnummers ingekocht per startgroep. Dit zijn startnummers ZONDER voornaam erop gedrukt. Alle kinderen die   zich t/m 16 mei hadden ingeschreven via onze website krijgen een startnummer met hun voornaam erop afgedrukt. Deze startnummers worden afgeleverd via de scholen.

Alle kinderen die NIET ingeschreven staan, kunnen bij Eat & Meet aan ’t Erf op woensdagavond 30 mei voor de start nog een blanco startnummer bemachtigen ZONDER voornaam erop gedrukt. LET OP: VOL = VOL. Dus kom ruim op tijd naar Eat & Meet om teleurstellingen te voorkomen. Het is NIET mogelijk om van tevoren via e-mail startnummers te reserveren.

 

Puntentelling

De kinderen strijden voor de eer van hun school. De sportiefste school krijgt de grote wisselbeker die in 2012 en 2013 gewonnen werd door basisschool De Brink en in 2015 en 2016 door ’t Palet. In 2017 was Het Kompas voor het eerst de snelste school na een spannende strijd. De puntentelling is als volgt:

  • Per startgroep krijgt de nummer een drie punten, de nummer twee twee punten en de nummer drie een punt;
  • Per school worden de punten van alle startgroepen opgeteld, de school met de meeste punten wint de wisselbeker.

Een voorbeeld te verduidelijking:

  • Erik van Het Kompas wint bij de jongens groep 3 en het Kompas krijgt dus drie punten;
  • Sam van De Brink wordt tweede en daarmee krijgt De Brink twee punten;
  • Samuel van Loysder Hoek wordt derde in deze startgroep en daarmee krijgt Loysder Hoek een punt;

En zo worden de punten voor alle startgroepen bepaald en bij elkaar opgeteld.